Om Sanningsvittnet

Fotboll sägs vara världens största religion. Det finns till och med grenar inom religionen som ser Maradona som någon att tillbedja på ett annat sätt än med andra fotbollsgestalter. Han är Gud, han är Jesus, tja något att tro på. Intresset för fotbollen är onekligen stort. Folk spelar, tittar, pratar, skriver och lyssnar på fotboll. Källorna till fotbollskunskap är oändliga. Bara man vill tar det inte lång tid att sätta sig in i fotboll som innan varit mer eller mindre okänd. Det är lite därför sanningsvittnet skapats. Vi vill inte bara fastna i matchanalyser och resultat. Vi vill uppmärksamma fotbollen i stort, och litet. Bäst gör vi det, med folk som både brinner för det lokala och minimala vid sidan av passionen för den storskaliga fotbollen, men också i ljud.

Detta är alltså sanningsvittnet, en fotbollsblogg men framförallt en fotbolls-podcast.

Namnet då?
Det kom vi på när vi satt och tittade på en talkshow om fotboll. Programledaren gav FIFA:s högsta höns, Sep Blatter, en känga genom att kalla honom för sanningsvittnet. Vi ser oss inte sympatisera med Blatter så ofta, utan konkurrerar hellre och gärna med honom om beskrivningen som sanningsvittne. Vi pratar och skriver fotboll som upplevs av folk med olika kunskapsbanker och olika intressen. Därför ser vi oss, tillsammans med våra lyssnare, läsare och andra deltagare som sanningsvittnen -allesammans.


Följ Sanningsvittnet på flera sätt!

VISSTE DU ATT: Sanningvittnet kan hälsa på i en inkorgen till din e-post?
Jo, vill du ha senaste nytt direkt i din mailbox så går det minst lika bra som att gå in här på bloggen. Längst ner på bloggens förstasida anmälar du enkelt din e-postadress och vips så får du alla inlägg direkt efter publicering, rakt ner i din inkorg!

 Sport bloggar

Blogglista.se

Annonser

One response to “Om Sanningsvittnet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: