Varför ha julbord?


Julbord hit, julbord dit. Julfest hit, julfest….nej. Det blir inget. Inte för Queens Park Rangers i alla fall. Frågorna man nye managern Harry Redknapp finns det inget att fira.

Efter den usla inledningen på årets säsong har det nu blivit klart att QPR inte ska ha någon lagfest i jul. Den blåvitrandiga klubben från västra London har inte tagit många poäng och ligger sist, fortfarande utan en enda vinst på 15 matcher.

Beslutet att avbryta traditionen med en stor julfest tros ha fattats av spelarna själva, även om det inte är första gången Harry Redknapp lett ett lag som låtit bli att ha den årliga julfesten.

För när Mr Harry ledde Tottenham Hotspurs förbjöd han sina spelare att arrangera någon julfest.
— Min åsikt är glasklar. Julfesterna förstör och orsakar med problem än vad de är värda, sa han då.

Men i smyg åkte ett gäng spelare, med Robbie Keane i spetsen, till Dublin. Redknapp blev, som så många gånger tidigare, rasande över spelarnas respeklöshet och tog in var och en på sitt managerkontor.

— Jag är inte glad över deras resa och jag visste överhuvudtaget inte någonting om resan. Det här kommer jag ta tag i imorgon, sa Harry Redkanpp inför matchen mot Blackburn 2009 för att sen bänka flera av spelarna.

Redknapp har goda skäl för sina farhågor om julfester. I år har redan West Ham-anfallaren Andy Carroll varit en dispyt med en fotograf, men hans klubb insisterar att landslagsanfallaren inte gjort något fel.

Under 2007 slutade Manchester Uniteds julfest med att försvararen Jonny Evans greps misstänkt för våldtäkt, något som senare lades ner. Hur United gör i år med julfest har Sanningsvittnet inte lyckats få reda på…

Men det är inte bara i det röda ledet som julfestandet har gått över styr. Joey Barton fimpade, under sin tid i Manchester City, en cigarr i en juniorspelares öga under 2004 års julfest.

Vilket lag och vilka spelare kommer stå för årets svarta rubriker?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: