När desperationen tar överhand

Under årens lopp har fotbollsklubbar runt om i världen tagit till alla sorters knep för att att få folk att köpa säsongsbiljetter. Getafe är värst. Madridklubben har bjudit allt från en självmordsbenägen koalabjörn, till sperma galna lesbiska tjejer, via en man med två ansikten som står och dansar på en parkeringsplats. Senast i raden av smått desperata klubbar är ändå Londons Crystal Palace. Sommarplågan ”Call me maybe” och deras cheerleaders, The Crystals, blev därför The Eagles bidrag till mänskligheten.

En engelsk fotbollsupporter som fick se framförandet kommenterade videon på klassiskt brittiskt humormanér.
– Jag kommer inte ihåg vad de sålde, men jag tar tre.

Palace hade även direkt efter releasen ett erbjudande på hemsidan. ”Köper du årskort kan du vinna en av de fem bikinis som användes vid inspelningen”.
Senaste hemmamatchen var det 13 153 betalande åskådare på. Hur många som satt och frös i bikini framgår inte av klubbens egen statistik, men det kanske kommer i nästa års vädjan efter säsongsbiljettinnehavare.

Men vem f-n är den suicidala koalabjörnen?
Som maskot låter det som ett självmordsförsök från vilken fotbollsklubb som helst. Men så tänker inte Getafe, nej! De går all-in och ”tänker nytt” och satsar allt på en självmordsbenägen….koalabjörn? Och en man med två ansikten? Lesbiska tjejer som är spermatjuvar? Eller supportrar som lägger ägg med dvärgar i? Getafe, vad håller ni på med???

Se både Crystal Palace och Getafes tilltag:

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: